Kerstkaarten Bussiness

korting kerstkaartenkerstkaarten business

Kerstkaarten voor succesvolle bedrijven en ondernemers

De kerstkaarten voor de 'business' sector hebben een zakelijke uitstraling. Maar zijn ook erg feestelijk en gericht op teamwork, succes, partnerschap en de stijgende lijn. Ook de klassiek rode kerstbal komt vaak terug op de kerstkaarten. Een prachtige zakelijke kerstkaart om te sturen naar uw zakelijke relaties en uw werknemers.
gratis drukproef
- Exclusieve designs, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Maak één van de kerstkaarten voor uw bedrijf
- Gratis drukproef met code GP135
- Persoonlijke service: Koningkaart krijgt maar liefst een 9.4/10
- Vandaag voor 12:00 besteld = vandaag gedrukt en verzonden

De kerstkaarten hebben een zakelijke maar toch sfeervolle uitstraling. De foto's op de ontwerpen kunnen vervangen worden door eigen foto's, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Zakelijke kerstkaarten met business foto's

Een kerstkaart met eigen bedrijfsfoto's op de voorzijde is de manier om uw zakenrelaties een fijne kerst te wensen, we hebben deze dan ook in diverse ontwerpen verwerkt. Uiteraard is het ook mogelijk om de ontwerpen aan te passen met eigen foto's en uw eigen bedrijfslogo, zo wordt de kerstkaart echt maatwerk.
Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw bedrijf of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze gehele collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.

Bestel vooraf een gratis voorbeeld kerstkaart

Met code GP135 kunt u voordat u een oplage gaat bestellen eerst een gratis drukproef aanvragen. We drukken dan echt één kerstkaart en sturen deze toe, zo kunt u het eindresultaat vast vooraf bewonderen. En natuurlijk door uw directeur laten goedkeuren. Wel zo fijn als iedereen vooraf het ontwerp heeft gezien. Bestelt u voor 12 uur, dan drukken wij deze 's middags al en heeft u ze binnen 2 dagen op kantoor.