Kerstkaarten met een concept

korting kerstkaartenkerstkaarten concept

Kerstkaarten met een originele insteek of ander leuk idee

Wilt u dit jaar uw personeel en zakelijke relaties eens verrassen met een originele kerstkaart? Onderstaande kerstkaarten hebben allen een origineel idee of een bijzondere insteek. Ze zijn geschikt voor diverse branches zoals de kat met schaduw als leeuw met "Durf te dromen" of de giraf die op het koord staat met "In 2022 is niets onmogelijk".
gratis drukproef
- Prachtige designs, exclusief bij Koningkaart
- Personaliseer één van de kerstkaarten
- Gratis proefdruk van uw kerstkaart met code GP135
- Persoonlijke service: Koningkaart krijgt een 9.4/10
- Vandaag voor 12:00 besteld = vandaag verzonden

De foto's op al onze kerstkaarten zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw medewerkers en/of bedrijf, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Zelf een goed idee voor een kerstkaart?

Passen de bovenstaande kerstkaarten niet bij uw bedrijf maar heeft u zelf een leuk idee voor uw kerstkaart? U kunt ook altijd starten met een blanco kaart en deze zelf helemaal ontwerpen met onze online designtool. Je hoeft niet super creatief te zijn om snel tot een mooi eindresultaat te komen, u kunt gebruik maken van onze beeldenbank met duizenden hippe illustraties en mooie achtergronden. En bovendien helpen we uw graag, dus neem contact met ons op om uw idee te bespreken.
 

U kunt ook altijd onze algemene zakelijke kerstkaarten nog bekijken, deze ontwerpen kunnen ook allemaal worden aangepast met uw eigen foto's.