Kerstkaarten Scheepvaart met haven en containers

korting kerstkaartenkerstkaarten haven scheepvaart

Zakelijke kerstkaarten voor havenbedrijven

Voor de sector haven, scheepvaart en container transport hebben wij perfecte kerstkaarten die passen bij uw branche. Deze kaarten kun je sturen naar al uw zakelijke relaties en medewerkers. Mocht u op zoek zijn naar een origineel ontwerp, kijk dan zeker tussen onze collectie en wie weet zit er wat leuks bij. De foto’s op de diverse kaarten kunt u vervangen voor eigen foto’s. Als u hiervoor contact met ons opneemt, helpen wij u hier graag bij verder!
gratis drukproef
- Ruim 37 ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Ontwerp zelf uw kerstkaarten scheepvaart
- Bestel vooraf een gratis drukproef
- Koningkaart krijgt een 9.4/10 voor haar persoonlijke service
- Vandaag voor 12:00 besteld, morgen op kantoor

De foto's op al onze kerstkaarten zijn voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw bedrijf, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u graag.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaart met containers

Varend het nieuwe jaar 2022 in

De scheepvaart staat voor het vervoer en verkeer van goederen, mensen en dieren over water. Dit kun je verdelen in zeevaart, binnenvaart en visserij. Wist je trouwens dat maar liefst 90% van de wereldhandel verloopt via de scheepvaart? Dat is behoorlijk wat! De kenmerken van deze branche zijn natuurlijk schepen, de Maasvlakte (voor de Rotterdammers) en containers. Dit zie je allemaal terug op onze ontwerpen met een feestelijke kerstgroet en nieuwjaarswens. Een voorbeeld hiervan is een superleuk ontwerp van schepen met daaronder een illustratie van de Rotterdamse skyline en containers in de vorm van de Rotterdamse skyline.
gratis drukproef

Vooraf een gratis drukproef bestellen van uw kerstkaart

Heeft u de perfecte kaart gevonden voor uw bedrijf? Bestel dan een gratis drukproef, dit kan door in het bestelproces code GP135 in te vullen. Zo kunt u deze op uw gemak bekijken en beoordelen. Is de kaart helemaal af? Log dan in en selecteer het gewenste aantal kaarten. Heeft u hulp nodig met het ontwerpen van uw kerstkaarten of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op per telefoon op 010 213 1415 of vul het contactformulier in op de contactpagina. Wij helpen u graag!

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw haven- en/of scheepvaartbedrijf of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.