Kerstkaarten ICT

korting kerstkaartenkerstkaarten ict

Zakelijke kerstkaarten voor ICT en automatiseringsbedrijven

Op deze pagina zie je onze zakelijke kerstkaarten voor de sector ICT. Als u werkt in deze branche, dan heeft u hier genoeg opties. De unieke ontwerpen die u hier ziet, zijn alleen bij ons verkrijgbaar en ziet u dus nergens anders. Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag gaan met onze online designtool. Hiermee kunt u uw creativiteit de vrije loop geven. De uiteindelijke kaarten kunt u sturen naar collega’s, klanten en andere zakelijke relaties.
gratis drukproef
<- Unieke ontwerpen, exclusief bij Koningkaart
- Personaliseer één van de kerstkaarten ICT
- Altijd een gratis proefdruk van uw ontwerp met code GP135
- Persoonlijke service: Koningkaart krijgt een 9.4/10
- Vandaag voor 12:00 besteld = vandaag verzonden

De foto's op al onze kerstkaarten zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw medewerkers en/of bedrijf, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaarten ict

Uitgebreide keuze in branchegerichte kerstkaarten

Dit vakgebied houdt zich bezig met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Denk aan het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Voor deze sector hebben wij allerlei toepasselijke kerstkaarten met daarbij typerende elementen, zoals computers, elektronica en toetsenborden. Hoe origineel is het als u een kerstkaart hebt met daarop een kerstboom gemaakt van toetsen of een muisdraad in de vorm van een kerstboom? Dat kunnen uw zakenrelaties vast wel waarderen.
 

Voor 12.00 besteld, vandaag verstuurd

De bestelling verzenden wij met GLS. Als u voor 12.00 een bestelling hebt gedaan, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Zo heeft u het waarschijnlijk de volgende dag al op kantoor. Let wel op dat u niet op vrijdag bestelt, want het pakketje vereist een handtekening en op zaterdag bent u wellicht gesloten. Meer informatie en een overzicht van de prijzen kunt u vinden onder het kopje info > prijzen.
 

Kwaliteit en service staan voorop bij Koningkaart

Bij Koningkaart vinden we kwaliteit en service erg belangrijk en dat wordt gewaardeerd met een 9.4. Wij doen altijd ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dat kan met een tekst zijn, of het uploaden van een foto of het aanpassen van een design in uw huisstijl kleuren. Voor eventuele vragen kunt u tussen 09.00 en 17.00 bellen naar 010-2131415 of 24/7 mailen naar contact@koningkaart.nl.
 

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw ICT bedrijf of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.