Kerstkaarten Schilder

korting kerstkaarten
kerstkaarten verfpotten

Zakelijke kerstkaarten voor schilders en schildersbedrijven

Bent u schilder en op zoek naar een kerstkaart? Dan zit u op de juiste pagina. Hieronder zijn onze kerst ontwerpen te vinden. Als schilder zijnde zit hier ongetwijfeld wat leuks tussen voor uw bedrijf. Kijk snel verder en ontdek de uniekste kaarten die u kunt sturen naar al uw zakenrelaties en klanten. Een hartelijke kerstgroet en nieuwjaarswens doet ze ongetwijfeld goed en zo gaan jullie samen positief het nieuwe jaar in!
gratis drukproef
- Unieke ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Personaliseer één van de kerstkaarten schilder
- Vraag een drukproef aan met code GP135, de 1e is gratis
- Persoonlijke service: Koningkaart krijgt maar liefst een 9.4/10!
- Vandaag voor 12:00 besteld, is vandaag gedrukt en verzonden

De foto's op al onze kerstkaarten zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw medewerkers en/of bedrijf, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


kerstkaarten schilder

Kleurrijk het nieuwe jaar in

De schilders zijn te verdelen in vier aparte categorieën. Dit zijn de huisschilder, kunstschilder, reclameschilder en verfspuiter. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze natuurlijk kleurrijk het nieuwe jaar in willen! Als schilder ben je veel bezig met allemaal kleuren en dit is goed terug te zien op de verschillende ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kaart met kwasten, verfpotten of met verfspetters. Verder kun je het zelf aanpassen naar je eigen smaak.
 

Gratis drukproef van uw kerstkaart

Als de kaart helemaal af is, dan kun je eenmalig een gratis drukproef bestellen met de code GP135. Daarna kost een extra drukproef € 2,95. Een gratis drukproef is handig om eerst even de kaart in het echt te controleren, voordat je een grote bestelling plaatst. Hierbij krijg je ook een passende envelop en papierwaaier met een sample van de diverse papiersoorten. Als alles naar wens is, dan kun je de bestelling plaatsen. Bestel je voor 12 uur? Dan worden de kaarten nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw schildersbedrijf of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.