Kerstkaarten scholen en onderwijs

korting kerstkaartenkerstkaarten onderwijs en scholen

Hieronder staan zakelijke kerstkaarten die te maken hebbenmet scholen en onderwijs. Verstuur deze kaarten naar al uw zakelijke relaties en kom alvast in de feestelijke stemming. Bekijk hieronder de collectie en kies een leuk ontwerp uit. Mocht u liever zelf iets in elkaar zetten, dan is dat ook zeker mogelijk. 
De foto's op al onze kerstkaarten zijn slechts voorbeelden en kunnen vervangen worden door eigen foto's van uw leerlingen, studenten en/of leraren, neem hiervoor contact met ons op, we helpen u hier graag bij.
gratis drukproef
- Eigen ontwerpen, alleen bij Koningkaart beschikbaar
- Ontwerp zelf één van de kerstkaarten voor scholen
- Bestel een gratis proefdruk met code GP135
- Persoonlijke service: wij worden met een 9.4/10 beoordeeld
- Voor 12:00 besteld? Vandaag gedrukt en verzonden


Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Zakelijke kerstkaarten voor scholengemeenschappen en onderwijsinstellingen
kerstkaart voor scholen

Met blije kinderen het nieuwe jaar in

Het onderwijs is een zeer belangrijke sector en waarderen we enorm. De kleine kinderen zitten nog in hun ontwikkelfase en de jongeren zijn al bezig met keuzes voor de toekomst. Wij hebben kerstkaarten ontworpen voor alle soorten scholen met daarop enthousiaste en spelende kinderen. Kies bijvoorbeeld voor het ontwerp met kinderen die blij in de lucht springen. Al onze ontwerpen stralen veel vrolijkheid uit en dat is de beste manier om het nieuwe jaar in te gaan. Verder zijn er ook ontwerpen met kleurpotloden, krijtborden en tekeningen.
 

Unieke service van Koningkaart

Alle foto's kunnen vervangen worden door eigen foto's, op de meeste kaarten kunt zelf een foto uploaden en plaatsen maar uiteraard doen wij dit ook graag voor u. Voor eventuele vragen kun je tussen 09.00 en 17.00 bellen naar 010-2131415 of mailen naar contact@koningkaart.nl.
 

Overige collectie met unieke kerstkaarten

Passen bovenstaande kerstkaarten niet bij uw scholengemeenschap of heeft u liever een algemeen ontwerp? Bekijk dan onze algemene collectie met zakelijke kerstkaarten met de mogelijkheid om uw eigen foto en/of logo te plaatsen.